bostad till salu i Spanien

hus in sant josep de sa talaia

ibiza och formentera 1.455.000 € 55

Detaljer

Nummer4221520
ReferensTarida
Pris1.455.000 €
Regionibiza y formentera
Ortsant josep de sa talaia
Objekttyphus
Sovrum5
Badrum5
Byggd storlek200 m2
Tomtstorlek567 m2

Kontakta NCalma Homes

Villorna ligger i ett exklusivt bostadskomplexprojekt.

De flesta villorna har härlig havsutsikt, komplexet har utsikt över solen i Cala Tarida. Vissa andra hus har utsikt över de rustika skogarna i skyddad mark, mycket privata.

Urbaniseringen har totalt 8 gemensamma pooler tillsammans med trädgårdar, en uteplats, utanför barnområdet och utomhusgym. Med 24-timmars säkerhet, perfekt om du vill spendera tid borta, erbjuder det också unika conciergetjänster till ditt förfogande.

Husen är designade med utsökt smak, ytbehandlingar som inomhus ”Ibicenco” stenväggar blandade med samtida glasdörrar från golv till tak och andra inredningsdetaljer gör det till mycket intressanta och underbara utrymmen. Samtidigt ger den utsikterna och utrymmena utomhus till inomhusområdena, med mycket ljus klarhet och rena linjer. Mycket luftig och öppen. Perfekt ställe att koppla av och njuta av Ibiza väder och utsikt.

Dessa fristående hus har trädgård, uteservering, terrasser på alla våningar, tillsammans med deras parkeringsplats vid huset. De har ett vackert tak som är utrustat för att ha en bar och du kan välja att lägga till en jacuzzi, perfekt för att bara koppla av och njuta av solnedgången över Cala Tarida.

Elegant kök av hög kvalitet och badrum ingår. Privat pool som ska läggas till.

Bra läge, hus ligger på gångavstånd till Cala Tarida, en av de mytiska stränderna på södra delen av ön Ibiza, där du kan njuta av solen, den vita sanden, det turkosa vattnet och naturligtvis några imponerande solnedgångar. Kända stränder som Cala Vadella, Cala Comte och Cala Moli ligger också bara en kort bilresa bort.

Det finns två typer av villor, typ A som har 3 sovrum med 2 badrum. Och typ B-villor som också har 3 sovrum med 3 badrum. Denna fastighet är föreningen av två B till en enastående villa med 5 sovrum och 5 badrum.

Cala Tarida stad erbjuder på sommaren gott om tjänster, såsom marknad, apotek, restauranger och kaféer och dess mindre än 2 km bort. Sant Josep-staden ligger bara 8 minuters bilresa med butiker, restauranger etc. Enkel åtkomst från flygplatsen eftersom det bara är 20-25 minuter med bil.

Kontakta NCalma Homes för mer information. Vi hjälper dig gärna att välja bland de tillgängliga enheterna, ditt idealiska hem i detta vackra bostadsområde. Och med de goda betalningsplaner som köp av planer har att erbjuda, förutom de fantastiska priserna utanför planen!