bostad till salu i Spanien

lägenhet in virgen del remedio-parque lo morant

alicante 42.000 € 31

Detaljer

Nummer3853972
ReferensPJT
Pris42.000 €
Regionalicante
Ortvirgen del remedio-parque lo morant
Objekttyplägenhet
Sovrum3
Badrum1
Byggd storlek85 m2
Tomtstorlek85 m2

Kontakta VR property

VR Property säljer denna fantastiska toppvåningslägenhet i det populära Virgen del Remedio-distriktet i Alicante. En lägenhet med mycket naturligt ljus och frisk luft, i hjärtat av en typiskt spansk avslappnad avslappnad gemenskap. Det är nära både spårvagnshållplatser och busshållplatser vilket gör det enkelt och billigt att flytta runt denna vackra stad.

Lägenheten ligger bara 15 minuters bilresa från Alicante flygplats, 10 minuter från stränderna och centrum och 5 minuter från universitetsområdet. Det finns många bekvämligheter precis utanför dörren, slaktare, bagerier, apotek, parker, tapasbarer och stormarknader. Allt du behöver för det dagliga livet på gångavstånd.

Fastigheten har precis renoverats, den har ett nytt kök, nya golv ... den består av 2 stora sovrum, det tredje sovrummet har omvandlats till en matplats. Det har ett nyrenoverat kök med egen tvättterrass. Fastigheten kommer att ses på fotot, halvmöblerad.

Den är redo att flytta till och skulle göra ett fantastiskt fritidshus i Al Poular Alicante, eller till och med som en investeringsmöjlighet, eftersom priserna är låga i detta område men hyrorna är ganska höga.

Missa inte den här stora möjligheten, ring oss idag för att boka visning.

* Specialerbjudande: 2 nätter på hotell gratis för 2 personer. . VR Property fastigheter har ett mycket speciellt erbjudande för sina kunder. Kom och besök oss och visa våra fastigheter, och om du köper betalar vi för 2 nätter på ett hotell för 2 personer i Alicante. Dra fördel av detta erbjudande nu. Fråga mer information ..