bostad till salu i Spanien

lägenhet in benalmádena

málaga 167.000 € 21

Detaljer

Nummer3849005
ReferensPBG0016
Pris167.000 €
Regionmálaga
Ortbenalmádena
Objekttyplägenhet
Sovrum2
Badrum1
Byggd storlek70 m2
Tomtstorlek- m2

Kontakta Premier Global Costa del Sol

Översatt av Google

Vi presenterar dig möjligheten att bo mycket nära stranden (10 min promenad). Med alla de tjänster du behöver i bara några steg från ditt hem. Underbar utsikt över havet, grönskan av träd och leafines omgivningar byggnaden, i en lugn miljö som åtnjuter lugn och komfort som denna lägenhet erbjuder. Den har två rum med inbyggda garderober, huvudrummet är mycket rymlig och bekväm, dessutom har en garderob i korridoren till rummen. Golven är mycket välbevarade i marmor. Det har också täckt terrass som inbjuder dig att njuta och dela med familjen. Mycket nära till caféer, banker, bagerier och olika butiker, har gemenskap parkering.

Ring oss för att boka ett möte, detta är din tid! (vänligen använd formuläret för att svara) Priset inkluderar inte notarie-och registreringskostnader som härrör från försäljningen, som köparen måste betala.

Köparen har rätt till en kopia av motsvarande förkortade informativa dokument av huset, i enlighet med art. 12 av RD (vänligen använd formuläret för att svara) av den 11 oktober, som reglerar konsument informations förordningen vid försäljning och köp av bostäder i och