bostad till salu i Spanien

villa in tao

lanzarote 520.000 € 32

Detaljer

Nummer4950269
ReferensCHA0024
Pris520.000 €
Regionlanzarote
Orttao
Objekttypvilla
Sovrum3
Badrum2
Byggd storlek350 m2
Tomtstorlek- m2

Kontakta The Yarza Project

Vacker villa belägen i byn Tao, kommunen Teguise, i mitten av ön Lanzarote.

Tack vare sitt läge kan du se Risco de Famara och byarna Teguise och Nazaret.

Huset, i kanarisk stil, är fördelat på en första våning som består av tre stora sovrum, det största med omklädningsrum och terrass, två badrum, ett av dem med eget badrum, vardagsrum-bibliotek med öppen spis, vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, terrass och takterrass.

I halvkällaren finns kök, badrum, sovrum, vardagsrum och spelrum med direkt tillgång till terrassen och en stor grillplats med stenugn.

Två parkeringsplatser, parkeringsplats för sex bilar utanför, trädgård, fruktträdgård, terrass med grill och stenugn. Den har en cistern och det finns ett utrymme för att bygga en pool.

Fastigheten är perfekt underhållen och skött, med ett utsökt underhåll.

Lanzarote är synonymt med vulkaner, lavafält, omöjligt formade klippor, svart och rödaktig jord som kontrasterar mot de typiska vita husen, det blåa havet och den blå himlen. Landskapet på den östligaste av Kanarieöarna kompletteras av stränga berg med lätt relief, vackra stränder med vit och gyllene sand, frodiga palmlundar och tystnad, som också är en del av Lanzarotes gåtfulla landskap.

Sänd WHATSAPP till: (+34) (vänligen använd formuläret för att svara) eller ring oss på: (+34) (vänligen använd formuläret för att svara)

Om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna kan du följa oss på Instagram och Facebook.

Tack så mycket!