bostad till salu i Spanien

villa in calicanto a

valencia 285 € 32

Detaljer

Nummer4209334
Referens0001
Pris285 €
Regionvalencia
Ortcalicanto a
Objekttypvilla
Sovrum3
Badrum2
Byggd storlek323 m2
Tomtstorlek1250 m2

Kontakta KW

Vi presenterar denna underbara oberoende villa i Calicanto-urbaniseringen (Torrent) byggd på en tomt på 1250 m2, njut av lugnet att bo i en privilegierad miljö bara 15 minuter från Valencia.

Distribution: rymligt vardagsrum med matplats i 2 plan, där du kan samla dina vänner och familj utan problem på grund av utrymme, fullt utrustat oberoende kök, dubbelrum med tillgång till terrass, master badrum, master svit på 30m2 inkluderar stort omklädningsrum och badrum med balneoterapibad perfekt för att koppla av till exempel i slutet av dagen.

Våning -1: 20m2 oberoende rum plus komplett badrum med möjlighet till utbyggnad till en 60m2 lägenhet.

Bilagor: garage för 2 fordon, tvätt-paellero, förråd och behandlingsrum.

10x5 uppvärmd inomhuspool för att njuta av poolen året runt, även för vattenträning, simning eller bara för att koppla av.

Huset överför mycket utrymme, naturligt ljus hela dagen, integritet och prestige.

Vi har mycket konkurrenskraftig finansiering för att hjälpa dig att förvärva detta drömhem.

Tänk inte två gånger och kom och se det.

Finns även med uthyrning till egen.

Beskrivningen av denna fastighet är endast informativ och i inget fall avtalsenlig.

Genom ägarens uttryckliga mandat marknadsför vi denna fastighet exklusivt, vilket garanterar en kvalitetsservice, en enkel behandling, en enkel, snabb process och utan inblandning från tredje part. Stör därför inte ägaren, fastighetens invånare, grannarna eller vaktmästarna i byggnaden eller urbaniseringen, om någon. Tack så mycket för din förståelse. Om du är en fastighetsbyrå och har en klient för den här fastigheten, ring oss, vi kommer gärna att samarbeta i denna och andra verksamheter